NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Interieur

Wil jij ook graag vlamverlichting kopen?

4 Minuten lezen
vlamverlichting kopen

Heb jij een openhaard of vuurkorf die niet in gebruik is, maar die je wel graag wilt voorzien van een leuk vuureffect zonder de nadelen van een echt vuur te hoeven ervaren? In dat geval is het een echte aanrader om vlamverlichting te kopen! Dit leuke lichtsnoer is voorzien van kleine flakkerende lampjes die knisperend vuurtje nabootsen. Ideaal als kerstversiering, maar de vlamlampjes kunnen ook prima het hele jaar door gebruikt worden. Wikkel het lichtsnoer om enkele houtblokken in de vuurkorf en creëer een heerlijk behaaglijke sfeer. Bovendien staan de vlam lichtjes ook prachtig in een kerstboom of raamkozijn tijdens de feestdagen. Dit veelzijdig toepasbare lichtsnoer wil je zeker niet missen!

Vuurkorf lampjes van hoogwaardige kwaliteit

De materialen waaruit de kerstlampjes in vlam vorm bestaan zijn zorgvuldig uitgezocht en van hoogwaardige kwaliteit. Zo bestaat dit type verlichting uit een stevig rubberen snoer dat voorzien is van flakkerende lampjes met een sterk glazen omhulsel. Dankzij de kwaliteitsmaterialen ben jij met deze vlamlichtjes verzekerd van jarenlang plezier. De glazen kapjes die de lampjes beschermen kunnen namelijk makkelijk tegen een stootje. Mochten deze onverhoopt toch breken door teveel druk of na lang gebruik, zijn deze snel en eenvoudig vervangen door een reserve lampje. Je zult aan slechts twee tot vier reserve lampjes dan ook genoeg hebben om gegarandeerd jarenlang te kunnen genieten van dit magische lichtsnoer.

Vlamverlichting kopen voor elk moment

Jouw vlamverlichting gebruiken voor het opleuken van de openhaard, een kerstboom of vuurkorf: alles is mogelijk. Zo hoef je niet voor elke gelegenheid of leuke sfeermaker de deur uit op zoek naar een nieuw lichtsnoer. Met vlam lampjes zit je in elke gelegenheid goed en kun je het hele jaar door overal succesvol toepassen. Versier tijdens de kerstdagen jouw kerstboom en/of een grote kerstkrans met deze flakkerende lichtjes om deze vervolgens op de warme zomerdagen om een aantal houtblokken in de vuurkorf te wikkelen. Bovendien kan dit type verlichting goed ingezet worden om alledaagse decoratie om te toveren tot een magisch schouwspel. Zet bijvoorbeeld een grote mand met houtblokken in de hoek van de kamer en voorzie deze van een vlammetjes lichtsnoer of decoreer een nisje in huis en tover dit om tot een echte eyecatcher.

Openhaard lampjes met hoge IP-waarde

De mate waarin een elektronische apparaat beschermd is tegen invloeden van buitenaf wordt weergegeven met behulp van de Ingress Protection waarde, ook wel de IP-waarde genoemd. Deze waarde wordt altijd aangeduid middels de letters ‘IP’ en twee cijfers, waarin het eerste cijfer aangeeft in welke mate het product bestand is tegen stof- en vuildeeltjes. Vervolgens geeft het tweede cijfer aan in hoeverre het apparaat beschermd is tegen het binnendringen van vloeistoffen, zoals water. De vlam lichtsnoeren zijn bestempeld met een IP-waarde van IP44. Dit betekent dat het lichtsnoer niet alleen bestand is tegen voorwerpen van 1 millimeter of groter, maar ook nog eens beschermd zijn tegen sproeiend en opspattend water vanuit alle hoeken. Hang jouw verlichtingssnoer dus zonder zorgen op een vochtige en/of stoffige plaats, want deze zal gegarandeerd jarenlang meegaan!

Vlamverlichting voor buiten 

Mede dankzij de hoge IP-waarde en kwaliteitsmaterialen waaruit de vlamverlichting bestaat, is dit type lichtsnoer bestand tegen alle weersomstandigheden. Hang jouw verlichting zonder zorgen buiten op het terras waar het tijdens de winterse maanden erg hard kan waaien, regenen, hagelen en sneeuwen. Geen enkel probleem! In tegenstelling tot reguliere kerstverlichting gaat dit type kerstverlichting in vlam vorm gegarandeerd jarenlang mee. Zo kan het lichtsnoer gemakkelijk tegen een stootje en zal een harde regenbui geen waterschade aanrichten. Bovendien zijn de vlamlampjes niet alleen voorzien van het standaard EC keurmerk, maar beschikken deze ook nog eens over het belangrijke TuV/SuD-GS keurmerk. Je zult dit keurmerk dan ook niet zomaar terugvinden bij een standaard vlamverlichting aanbieding in een tuin- of winkelcentrum.

Energiezuinig versieren met vlam lichtsnoeren

Versier jouw vuurkorf met lampjes en bespaar ook nog eens een hoop energie. Dit klinkt natuurlijk bij velen als muziek in de oren. Wie zou het dan ook niet fijn vinden om zijn/haar woning of bedrijfspand te kunnen voorzien van prachtige decoratie, terwijl hier ook nog eens een hoop energie mee bespaard wordt? Je vraagt je bij deze natuurlijk af hoe dit dan in zijn werk gaat. Dat gaat als volgt: één enkel vlamlichtje verbruikt slechts 1,5 Watt. Elk lichtsnoer is voorzien van tien lampjes, waardoor deze in totaal slechts 15 Watt verbruikt. Natuurlijk is dit niet alleen erg fijn voor het milieu, maar ook nog eens voor de portemonnee. Dat laatste zal voor velen dan ook geen onaangename verrassing zijn na de toch al zo dure feestdagen.

Wil je graag nog meer energie besparen? Bevestig jouw vlam kerstverlichtingssnoer aan een schemerschakelaar! Deze handige schakelaar zorgt ervoor dat jouw verlichting automatisch inschakelt wanneer het buiten begint te schemeren. Vervolgens kun je zelf kiezen wanneer de verlichting weer uitschakelt: wanneer het buiten licht begint te worden of na een bepaalde ingestelde tijd. Zo bespaar je niet alleen een hoop energie, maar profiteer je ook nog eens van extra comfort!

Kerstverlichting vlammetjes bevestigen

De flikkerende lampjes voor de vuurkorf zijn voorzien van handige klemmetjes, waardoor je deze aan vele objecten snel en eenvoudig kunt bevestigen. Versier bijvoorbeeld een kerstboom door de klemmetjes aan de dennentakken de bevestigen of klem de lampjes aan de balkonreling voor een magisch kersteffect buitenshuis. Zijn deze klemmetjes niet groot genoeg voor het object of oppervlak dat je wilt voorzien van vlammetjes verlichting? Ga dan voor een van de vele bevestigingsmogelijkheden zoals bijvoorbeeld een goothaak, S-haak of multifunctionele haak. Wil je graag zelf in de praktijk uittesten welke haak het best bij het gewenste oppervlak past? Bestel een handig uitprobeer setje waarbij je van elk type haak één geleverd krijgt. Zo kun jij snel en eenvoudig testen waar jouw voorkeur naar uitgaat.

Gerelateerde berichten
Interieur

De veelzijdigheid van kunststromingen

3 Minuten lezen
Kunst is een spiegel van de ziel en een expressie van het onuitsprekelijke. Het heeft de kracht om ruimtes te transformeren en…
Interieur

Heb jij nog een ‘tijdloos’ interieur?

2 Minuten lezen
Met het decoreren van een specifieke ruimte in je woning, kan je zeer veel kanten op. Verschillende objecten, ter decoratie, kunnen bijdragen…
Interieur

De voordelen van kunststof houten jaloezieën

1 Minuten lezen
Hout is een van de populairste ontwerpelementen dankzij de tijdloze stijl en duurzaamheid. Van enorme eettafels met levende randen tot kunst van…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *