NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Huis

Maak een einde aan slapeloze nachten met een hordeur

2 Minuten lezen

Iedereen is wel bekend met het niet kunnen slapen op een warme zomernacht, omdat er een irritante steekvlieg over je hoofd heen zoemt. Wanneer je geen last meer hebt van het gezoem dan is het vaak de jeuk die je nu uit je slaap haalt en vaak het sein dat de mug druk aan het werk is. Vaak komen de muggen binnen, omdat we het huis ventileren en af laten koelen en er de mogelijkheid is voor de muggen om zonder belemmering het huis binnen te komen. Het licht dat vaak nog ergens in huis brandt of van onze beeldschermen afkomt werkt ook als een magneet op al deze beesten. Door gebruik te maken van een plissé hordeur kun je aan deze slapeloze nachten een einde maken.

Houd het huis in de zomer lekker cool

In Nederland worden we steeds vaker geconfronteerd met steeds langere periodes met warm weer en soms zelfs hittegolven. Soms is dit niet heel vervelend en houden we wel van het warme weer, maar het is wel zo prettig om het binnen in huis zo koel mogelijk te houden. Een airconditioning apparaat is vaak best een investering en qua energieverbruik nou ook niet de meest duurzame optie in een wereld waarin het klimaat al aan het veranderen is. Een hordeur is dan ook vaak een goede economische en praktische oplossing die ervoor zorgt dat je met een simpele ingreep het huis ’s avonds af kan laten koelen.

Hordeuren worden steeds beter in kwaliteit

Door de toenemende warmte is de afgelopen jaren de vraag naar plissé hordeuren behoorlijk toegenomen en zijn er ook steeds meer gespecialiseerde bedrijven bijgekomen die zich richten op dit product. Het voordeel hieraan, is dat de kwaliteit van de plissé hordeuren behoorlijk is verbeterd en je tegenwoordig ook een hordeur op maat kan laten maken. Het komt dan ook steeds vaker voor dat mensen niet alleen op deuren, maar ook op ramen een hor laten plaatsen, zodat ook deze zonder probleem ’s avonds opengezet kunnen worden.

Zwarte kleur van de hor heeft meerdere voordelen

De meest hordeuren hebben een hor die zwart gekleurd is en daarmee extra voordelen met zich meebrengt. Niet alleen staat een zwarte hor vaak een stuk strakker en mooier dan andere kleuren, de zwarte kleur heeft een zonwerende werking en is daarmee extra functioneel, omdat deze ook bij een gesloten deur of raam ervoor kan zorgen dat het binnen minder snel opwarmt. Het frame van de meeste hordeuren is vaak gemaakt van aluminium, wat erg licht is en ervoor zorgt dat de hor makkelijk te openen en te sluiten is.

Gerelateerde berichten
Huis

Wat zijn de voordelen van antislip trap tape

2 Minuten lezen
Wat zijn de voordelen van antislip trap tape? Antislip trap tape is een zelfklevend product dat kan worden aangebracht op horizontale en/of…
Huis

Wat doet ferrosulfaat

1 Minuten lezen
Ferrosulfaat is een vorm van ijzer. Niet ijzer als materiaal, maar het ijzer dat je in je lichaam kan opnemen. Huh nu…
Huis

Duurzame woningen stijgen in waarde

2 Minuten lezen
Het milieu is veel terugkomend thema bij de overheid. Subsidies op duurzame werkzaamheden zijn enorm hoog, omdat de overheid de toename van…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *