NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Slapen

Vijf tips om beter te slapen

2 Minuten lezen
beter slapen

Wil je de volgende dag presteren, dan moet je zorgen voor een goede nachtrust.
Het belang van slapen wordt vaak enorm onderschat. Wat je beroep ook is, iedereen heeft baat bij een goede nachtrust. Wie gedurende langere tijd niet goed slaapt, kan zelfs ziek worden of depressief. Dat moet je natuurlijk voorkomen en mocht je niet lekker slapen, dan adviseer ik je deze blog te lezen, want ik ga je hierin vijf tips geven om beter te slapen.

Een boxspring bed

Mijn eerste tip is het kopen van een goedkope boxspring. Een boxspring is een matras en een bedbodem. Een lekker groot en comfortabel bed dus, ideaal om lekker in uit te rusten. Vorig jaar kocht ik een elektrische boxspring, omdat je deze kunt verzetten waardoor je ook heerlijk kunt chillen in de boxspring. Echt top als je er ook vaak een Netflix serie kijkt of lekker wilt gamen in je bed.

Zet je telefoon eerder uit

De tweede tip is om je telefoon eerder uit te zetten en zo beter tot rust te komen. Je wilt ook niet wakker worden door één of andere berichtgeving op Twitter of je Instagram, want dit verstoort echt je rust. Persoonlijk kies ik er altijd voor om minstens een uur voor het slapen gaan mijn telefoon weg te leggen en iets anders te gaan doen. Als ik het licht uit doe, staat die bij mij allang op vliegtuigstand, waardoor ik niet gestoord ga worden in mijn slaap.

Geen cafeïne nemen voor het slapen gaan

De derde tip die ik je wil meegeven is om geen producten te nuttigen waar cafeïne inzit voor het slapen gaan. Denk dus aan cola of koffie, want dit zal je nachtrust verstoren. Helemaal slecht is het om energie drank of pre work-out scoopje te nemen voor het slapen, want dan kun je helemaal niet meer slapen. Je krijgt zo’n opkikker, dat je wakker zult blijven. 

Gebruik je wekker

Ik bedoel hiermee niet dat je je wekker moet gebruiken om wakker te worden, maar juist om te gaan slapen. Ik zet bijvoorbeeld mijn wekker om tien uur in de avond. Als deze afgaat weet ik dat ik mijn tanden moet gaan poetsen en naar bed moet gaan. Om elf uur zet ik dan het licht uit van mijn kamer. Door deze wekker heb ik een bepaalde regelmaat gekregen in mijn leven (structuur) en merkte ik dat ik beter ging slapen.

Een warm bad voor het slapen gaan

Misschien niet de meest duurzame tip, omdat je veel water gebruikt voor een bad, maar het is wel enorm lekker om tot rust te komen. Vervolgens kun je heerlijk gaan slapen en tot rust komen. De volgende dag zullen je lichaam en je spieren ook heerlijk aanvoelen.

Fitter dan ooit

Als jij goed gaat slapen, zul je merken dat je beter gaat presteren in je dagelijkse leven. Je kunt dit ook voor elkaar krijgen met een goedkope boxspring. Met de bovenstaande vijf tips kun jij hier aan gaan werken. Probeer het eens een maand uit en kijk of je je beter voelt dan voorheen. Het kopen van een boxspring kan ik je echt enorm aanbevelen, want op die van mij ben ik zelf ook helemaal dol geworden. Echt een heerlijk gevoel als je elke avond lekker slaapt.

Gerelateerde berichten
Slapen

Beter slapen? Hier moet je op letten bij het inrichten van jouw slaapkamer

2 Minuten lezen
Slaap je al tijden onrustig? Lig je uren te woelen en ben je vaak alweer snel wakker? Dan is het belangrijk dat…
Slapen

Hierdoor slaapt u nog beter in een boxspring

2 Minuten lezen
Een boxspring staat al bekend om het feit dat zij bijdragen aan een goede nachtrust in huis. Dit heeft er onder andere…
Slapen

Belangrijke punten waar u aan moet denken bij een boxspring kopen

2 Minuten lezen
De keuze voor het juiste bed in uw woning is erg belangrijk. Daarom raden wij u aan om de tijd te nemen…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *