NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Slapen

Belangrijke punten waar u aan moet denken bij een boxspring kopen

2 Minuten lezen
boxspring punten voor aankoop

De keuze voor het juiste bed in uw woning is erg belangrijk. Daarom raden wij u aan om de tijd te nemen met een boxspring kopen. Het kan namelijk een grote uitgave en het bepaald wel uw nachtrust voor enkele jaren. Om te voorkomen dat u een miskoop ondergaat en dat u een slechte nachtrust krijgt, zetten wij een aantal belangrijke punten op een rijtje, waarbij u moet denken bij het kopen van een boxspring.

De kwaliteit van de boxspring

Een belangrijk onderdeel bij het kopen van een boxspring is natuurlijk de kwaliteit van het bed. Een goed bed bestaat uit stevige poten en een sterk frame. Dit zorgt ervoor dat het bed vele jaren mee gaat. Ook moet het bij het interieur van je huis passen.

Voor een boxspring is de kwaliteit ook afhankelijk van de vulling van het frame of het onderste matras. Het is belangrijk dat u er op let dat het frame of het onderste matras gevuld is met een vering. Wanneer dit zo is, dan weet u dat het om een boxspring gaat. Zo niet? Dan heeft u waarschijnlijk te maken met een bed dat op een boxspring lijkt of is nagemaakt. Verder kan er verschil zitten in de soort vering. Per persoon kan er een ander vering meer geschikt zijn. Kies er een uit waardoor jij ’s nachts altijd lekker slaapt in je woning.

Het interieur van uw slaapkamer

Wanneer u een boxspring koopt is het belangrijk om rekening te houden met het interieur van uw slaapkamer en in het algemeen van uw huis. Uw wilt natuurlijk dat het een mooi geheel wordt. Nu is het bij boxspring bedden een groot voordeel dat zij verkrijgbaar zijn in veel verschillende soorten en maten. Hierdoor is er altijd een bed te vinden dat binnen uw interieur past. 

Let op de garanties en leveringskosten

Wanneer u druk bezig bent met het oriënteren om een nieuwe boxspring te kopen, moet u ook alvast rekening houden met de garantie en leveringskosten. Er kan per aanbieder namelijk een groot verschil zijn. Door rekening te houden met de garantievoorwaarden en de leveringskosten, kan het soms toch voordeliger zijn om een boxspring te kopen die in eerste instantie duurder lijkt. Veel winkels plaatsen de leveringskosten aan huis er niet bij, waardoor het totaal bedrag toch duurder kan uitvallen. Laat u dus niet verrassen en verdiep u hier tijdens het oriënteren al goed in. 

Koop nog meer luxe voor uw boxspring 

Een boxspring kopen is vaak niet zomaar gedaan. Dit komt mede door de vele mogelijkheden die de bedden te bieden hebben. Allereerst zijn er veel verschillende mogelijkheden tussen alle soorten matrassen. Zowel voor de box, het matras en de matrastopper. Alle drie hebben verschillende varianten, zo kunt u de juiste uitkiezen voor in uw woning.

Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om een boxspring te kopen die een elektrisch verstelbare bodem heeft. Hiermee kunt u het hoofd- en voeteneinde in hoogte verstellen. Dit zorgt voor zowel meer comfort tijdens het slapen, maar ook wanneer u in bed een boek wil lezen of tv wil kijken. 

Gerelateerde berichten
Slapen

De wetenschap achter hoofdeinden: Waarom hebben bedden een hoofdeinde?

4 Minuten lezen
Heeft u zich ooit afgevraagd waarom bedden hoofdeinden hebben? Het lijkt misschien een overbodige toevoeging aan een bed, maar hoofdeinden spelen een…
Slapen

Doe dit overdag en je zult lekkerder slapen

1 Minuten lezen
Wist je dat vele mensen in Nederland serieuze slaapproblemen hebben? Goed slapen is van groot belang voor je gezondheid. Slaap je niet…
Slapen

Vijf redenen waarom jij niet goed slaapt!

2 Minuten lezen
Heb jij last van een slaapprobleem? Of zelf een slaapstoornis? Er zijn veel mensen die last hebben van dit soort problemen en…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *